Garajul lu' Adi

Diagnoza auto

In ce constau serviciile de diagnoza auto?

Toata lumea observa o roata perforata. Stim imediat cand ramanem fara gaz. Dar daca primim un mesaj de eroare pe tabloul de bord și mașina se oprește brusc? In acest caz, chiar daca stam in fata capotei deschise, nu vedem nimic, cauza erorii ramane ascunsa de noi.

5 +

Ani Experienta

1490 +

Clienti multumiti

2148 +

Masini reparate

5 +

Ani Experienta

1490 +

Clienti multumiti

2148 +

Masinii reparate

La fel ca locurile de munca, masinile nu mai exista fara calculatoare. In fiecare vehicul, anumite elemente sunt monitorizate de catre unele computere mai mult sau mai putin puternice care numara si controleaza constant. O masina moderna gestioneaza mii de date simultan.

De mai bine de un deceniu, industria auto standardizeaza citirea calculatoarelor interne. Acest lucru inseamna nu numai ca exista o priza standard care este aceeași la toate masinile, dar functioneaza cu un protocol de comunicare uniform, astfel incat datele de baza sa poata fi citite in mod egal.

Diagnoza auto prezinta mai multe tipuri de sisteme de diagnosticare a vehiculelor pe piata, majoritatea fiind universale, adica pot fi adaptate la majoritatea tipurilor, iar principalele date pot fi extrase cu acestea. Cu toate acestea, producatorii elibereaza informatii numai in masura standardului. 

Control motor

Garajul lu' Adi

Aceasta este cea mai importanta parte a testarii computerizate a vehiculelor. Sufletul de actionare, inima masinii noastre, este motorul, care, pentru a tine pasul cu standardele de emisii stricte de astazi, este echipat cu milioane de senzori mici care le pot distruge. Masina noastra stie exact unde nu primeste un semnal si unde primeste date rele, de neinteles, iar in caz de eroare, diagnosticul ne va spune acest lucru, astfel incat mecanicul va sti unde sa ajunga si unde sa se uite.

Sistem de franare ABS

Urmatorul organ vital al masinilor este frana. Franele anti-blocare au electronice separate in masini,iar daca exista o incurcatura aici, poate avea consecinte grave.

Airbag-uri

Un airbag salveaza vieti, dar numai daca functioneaza. Airbag-urile sunt un lucru scump, deci nu sunt intotdeauna inlocuite intr-un vehicul care a avut anterior un accident.

Va recomandam sa ne contactati pentru serviciile noastre de diagnoza auto.

Call Now Button